Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Έβανς

Ο Αμερικανός φόργουορντ Τζέρεμι Έβανς, που αγωνιζόταν πέρσι στην Αρμάνι Μιλάνο είναι σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Έβανς

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς είναι ο Παναθηναϊκός, που κινείται για την ενίσχυσή του μέσα στη ρακέτα.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον 34χρονο ύψους 2.06μ πρώην παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο και είναι κοντά σε συμφωνία.

Οι «πράσινοι» αναζητούσαν έναν παίκτη για τη θέση «4», που θα αποτελούσε τον παρτενέρ του Οκάρο Ουάιτ και φαίνεται ότι τον βρήκαν.

Ο Έβανς κέρδισε πόντους τις τελευταίες ημέρες και αποτελεί πλέον τον εκλεκτό του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς μπορεί να βοηθήσει και από τη θέση «5».

Ο 34χρονος φόργουορντ φημίζεται για την αθλητικότητά του, ενώ έχει πολλές παραστάσεις από την Euroleague, αφού έχει αγωνιστεί σε Αρμάνι Μιλάνο (2021), Χίμκι (2019-20) και Νταρουσάφακα (2018-19).

Να σημειωθεί ότι το 2012 κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο ΝΒΑ, ενώ έχει αγωνιστεί σε 250 ματς του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου (3,5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ/μέσο όρο).

Ο Νάιτζελ Χέιζ, που παίρνει τον δρόμο για την Μπαρτσελόνα, εδώ και μέρες είχε μπει πιο πίσω στην λίστα του «τριφυλλιού».