Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χόλινς

Ο Όστιν Χόλινς, ένας παίκτης που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Επίσημο: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χόλινς

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Αμερικανού γκαρντ Όστιν Χόλινς.

Ο Χόλινς αποκτήθηκε για τη σεζόν 2021-2022 και αποτελεί την 7η μεταγραφική κίνηση των Σέρβων, μετά τους Ουάιτ, Ιβάνοβιτς, Κάλινιτς, Μίτροβιτς, Λαζάρεβιτς και Ουόλτερς.

Την περασμένη σεζόν στη EuroLeague ο 29χρονος Αμερικανός μέτρησε 8.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ σε 19:21 στο παρκέ.

Στον Ολυμπιακό είχε προταθεί και εξετάστηκε η περίπτωση του Όστιν Χόλινς. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Τι έκανε; Μέτρησε 8.2 πόντους (52% στα δίποντα), έχοντας 36.9% (55/149) στο τρίποντο. Στα πλέι οφ κόντρα στην Μπαρτσελόνα είχε 7.4 πόντους με 45% (9/20) πίσω από τα 6.75 μέτρα.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι Ρώσοι τον άφησαν ελεύθερο, καθώς πήραν στη θέση του τον Τζόρνταν Λόιντ από τον Ερυθρό Αστέρα. Τελικά, ύστερα από καιρό ο Χόλινς, πήγε στον Ερυθρό Αστέρα όπου και αγωνιζόταν ο Λόιντ...

Ένας παίκτης που επίσης είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό στις αρχές της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ακούστηκαν πολλά αλλά τελικά ο Αμερικανός δεν ήρθε ποτέ στον Πειραιά και συνεχίζει την καριέρα του στη Ρωσία και την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, τη Ζενίτ.