Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα και ο Χασάν Μάρτιν

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (15/8) και ο Χασάν Μάρτιν. Ο σέντερ του Ολυμπιακού είναι έτοιμος για τη δεύτερη σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι.

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα και ο Χασάν Μάρτιν

Ο Αμερικανός σέντερ Χασάν Μάρτιν πάτησε Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (15/8). Ο Μάρτιν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και φυσικά είναι πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χασάν Μάρτιν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, στην πρώτη του ουσιαστικά εμφάνιση στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι εύκολο. Όταν ένας παίκτης έρχεται από ένα κατώτερο επίπεδο, συνήθως... ξαφνιάζεται με τη διαφορά δύναμης, ταχύτητας, ποιότητας και πνευματικής ετοιμότητας, με αποτέλεσμα να ζορίζεται. Ο Αμερικανός σέντερ, όμως, ο οποίος ήρθε από την Μπουντούτσνοστ, τα πήγε περίφημα.

Ολυμπιακός: Έδωσαν το σύνθημα Μάρτιν και Ζαν Σαρλ (vid)

Ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν θα λέγαμε πως ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Στάθηκε άτυχος βέβαια στη συνέχεια, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο τον ανάγκασε να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν από τον Φεβρουάριο και μετά. Τι έκανε μέχρι εκείνη τη στιγμή; Αγωνίστηκε σε 24 ματς, έχοντας μέσον όρο 9 πόντους (με 72% στα δίποντα) και 4.6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, αγωνιζόμενος σε 22.5 λεπτά. Κορυφαία του εμφάνιση; Θα λέγαμε εκείνη στη Βαρκελώνη, όταν και μέτρησε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, κάνοντας θραύση απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.