Euroleague: Θέλει δύο τελικούς σε ένα Final Four

H Euroleague θέλει να αντικαταστήσει τον μικρό τελικό του Final Four με τον μεγάλο τελικό του EuroCup ξεκινώντας από τη νέα σεζόν 2021-22

Euroleague: Θέλει δύο τελικούς σε ένα Final Four

Η Euroleague ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και το Βερολίνο θα φιλοξενήσει το Final Four, όπως έγινε εδώ και καιρό γνωστό, αλλά όλα δείχνουν όμως πως θα έχουμε ριζικές αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταργήσει τον αγώνα για την τρίτη θέση και να τον αντικαταστήσει με τον τελικό του EuroCup!

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που μόνο ένας κερδίζει στο Final Four, η εκάστοτε ομάδα που παίζει στον μικρό τελικό δεν ενδιαφέρεται αν θα τερματίσει τρίτη ή τέταρτη, μιας και ο στόχος της δεν επετεύχθη. Δεν έχουν λείψει και τα ανάλογα σχόλια κατά καιρούς από παίκτες και προπονητές.

Για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η μεγάλη βραδιά του τελικού, η Euroleague θέλει να βάλει σε μία ημέρα και τους δύο πιο σημαντικούς αγώνες των δύο διοργανώσεών της.

Να διεξάγεται δηλαδή πρώτα ο τελικός του EuroCup και στη συνέχεια εκείνος της Euroleague.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες ενστάσεις για το ενδιαφέρον που θα υπάρχει για τον τελικό του EuroCup, αλλά στη Βαρκελώνη αναμένεται σύντομα να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις.