Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Καββαδά - Τι δήλωσε για τη μεταγραφή του

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά για 1+1 χρόνια

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Καββαδά - Τι δήλωσε για τη μεταγραφή του

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά για 1+1 χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο Βασίλης Καββαδάς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Νιώθω ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Αποτελεί μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε μια ομάδα με την ιστορία και τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποί της με προσέγγισαν εξαιρετικά, μίλησα με τον κόουτς Πρίφτη και είμαι έτοιμος να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του», τόνισε και εξήγησε: «Αποτελεί προσωπική δικαίωση για μένα αυτή η μεταγραφή. Μετά από τον τραυματισμό μου έπαιξα για δύο χρόνια στον Ηρακλή και με σκληρή δουλειά κατάφερα να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα, που αποτελεί την υπέρτατη τιμή για κάθε αθλητή. Πλέον ανήκω στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται το υψηλότερο επίπεδο. Είμαι αποφασισμένος να θυσιαστώ για την ομάδα και να τα δίνω όλα σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση».

Ο Βασίλης Καββαδάς είχε επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, Ιωάννη Παπαπέτρου: «Πέραν του κόουτς Πρίφτη μίλησα και με τον Ιωάννη, που είμαστε φίλοι και κάνουμε στενή παρέα από την περίοδο που αγωνιζόμασταν στον Ολυμπιακό. Μου μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τη διοίκησή του, τους κ.κ. Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη, την οργάνωση της ομάδας και τον κόσμο και ήταν τόσο ενθουσιασμένος... Αισθάνομαι χαρούμενος και τυχερός που θα είμαστε ξανά συμπαίκτες».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Χαίρομαι πολύ που από τη νέα χρονιά ο κόσμος θα γυρίσει στα γήπεδα. Θα επιστρέψει η ζωντάνια στις εξέδρες γιατί πέρσι ήταν πολύ άσχημη η εμπειρία που βιώσαμε όλοι μας. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του και πόση επιπλέον δύναμη παίρνει η ομάδα στο ΟΑΚΑ. Χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας για να βιώσουμε την μυθική ατμόσφαιρα που δημιουργούν και να πάρουμε έξτρα ώθηση».