Χωρίς τον Ντόνσιτς η Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Απών από τον αποψινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί όμως κάτι τέτοιο δεν θα του επιτραπεί αφού η Ρεάλ έχει δύσκολο πρόγραμμα και τον θέλει «ετοιμοπόλεμο» στην τελική ευθεία.

Χωρίς τον Ντόνσιτς η Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Σλοβένος γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων της Σλοβενίας, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες.

Ο ίδιος ο παίκτης, ωστόσο, θέλει να βρεθεί στην 12άδα και αν χρειαστεί να βοηθήσει έστω με ένεση, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο αφού ο Πάμπλο Λάσο θέλει να τον προστατέψει από ενδεχόμενη υποτροπή.

Ο Ντόνσιτς, που μετράει τη φετινή περίοδο 17 πόντους μέσο όρο και 4,5 ασίστ, θα είναι μεγάλη απώλεια για τον τεχνικό της Ρεάλ Πάμπλο Λάσο. Το μεγάλο αστέρι του σλοβενικού μπάσκετ φέτος έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής από όλους τους παίκτες της Euroleague, ενώ προέρχεται και από συνεχόμενους αγώνες αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο κατέκτησε με την εθνική ομάδα της χώρας του το «χρυσό» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πάντως, ο Πάμπλο Λάσο θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Τρέι Τόμπκινς, αφού ο Αμερικανός προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα και θα βοηθήσει την Ρεάλ στον κομβικό αγώνα με τους «πράσινους».