Από τη Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα ο Νίκο Λαπροβίτολα!

Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, της «αιώνιας» αντιπάλου της πρώην ομάδας του Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο Νίκολα Λαπροβίτολα.

Από τη Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα ο Νίκο Λαπροβίτολα!

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Νίκολα Λαπροβίτολα αποχαιρετούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από θητεία δύο ετών και πλέον είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της μεγάλης αντιπάλου της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, αυτή της Μπαρτσελόνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο «Basketplus» ο 31χρονος γκαρντ τα έχει βρει με τη διοίκηση του κλαμπ της Βαρκελώνης και προτίθεται να φορέσει τα μπλαουγκράνα υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος οι Λαπροβίτολα και Τάιους

Ο Αργεντινός άσος αναμένεται να είναι η δεύτερη επιλογή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη θέση του πόιντ γκαρντ πίσω από τον Νικ Καλάθη. Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Λαπροβίτολα θα γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης από την Αργεντινή στην ιστορία που αγωνίζεται σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μετά τον Πέπε Σάντσες.

Την περασμένη σεζόν ο Λαπροβίτολα μέτρησε 6,8 πόντους και 3,8 ασίστ σε 34 εμφανίσεις στη EuroLeague, ενώ στην ACB ήταν πιο παραγωγικός με 9,5 πόντους και 3,9 τελικές πάσες σε 32 συμμετοχές.

Η Μπαρτσελόνα θα είναι η πέμπτη ισπανική ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο έμπειρος γκαρντ, καθώς έχουν προηγηθεί οι Εστουντιάντες, Μπασκόνια, Μπανταλόνα και φυσικά η Ρεάλ Μαδρίτης.