Επίσημο: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκος! (vid)

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και επίσημα ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος.

Επίσημο: Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκος! (vid)

Στην Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται για την επόμενη διετία ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Ισπανούς και την Τρίτη (13/7) ήρθε και η ανακοίνωση από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, με μία λιτή ανακοίνωση και ένα βίντεο όπου καλωσορίζει τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε πέρυσι στην Ευρώπη και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Έτσι, πολλές ομάδες «χτύπησαν» την πόρτα του το προηγούμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων βρέθηκε και ο Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε διακαώς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Έδειξε μεγάλη βελτίωση το τελευταίο διάστημα, έχει πείρα σε επίπεδο Euroleague, ενώ γνωρίζει και τα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια.

Ο παίκτης δεν ήταν αρνητικός να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι. Όταν, όμως, κατάλαβε πως είναι περιζήτητος, έχοντας πρωτοκλασάτες ομάδες να ενδιαφέρονται για εκείνον (Ρεάλ, Φενέρμπαχτσε, Μιλάνο), ουσιαστικά έκανε... πέρα τον Ολυμπιακό και συμφώνησε με την ομάδα της Μαδρίτης.

Έτσι ο Ολυμπιακός κινήθηκε άμεσα και έκλεισε τον Τόμας Ουόκαπ. Τον 28χρονο (30/12/1992) Αμερικανό γκαρντ από το Τέξας (1,93 μ.), ο οποίος την τελευταία τριετία ήταν στη Ζαλγκίρις. Μάλιστα πέτσι πραγματοποίησε καλή σεζόν, έχοντας μέσον όρο 8.2 πόντους (46.9% δίποντα, 37.1% τρίποντα, 90.6% βολές), 4.5 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1.1 κλέψιμο σε 24 λεπτά συμμετοχής.