Ολυμπιακός: Κοιτάζει τον Ντι Τζέι Σίλεϊ (vids)

Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο - προς το παρών - ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 31χρονου γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου, Ντι Τζέι Σίλεϊ. 

Ολυμπιακός: Κοιτάζει τον Ντι Τζέι Σίλεϊ (vids)

Ο σχεδιασμός στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι Πειραιώτες έχουν ανακοινώσει τους Ουόκαπ, Φαλ και Λούντζη αλλά παραμένουν στην αγορά για έναν γκαρντ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Eurohoops, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ντι Τζέι Σίλεϊ. Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται έντονα για τον 31χρονο Αμερικανό, όμως την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση, κάτι που δεν αποκλείεται να μην ισχύει σύντομα.

Ο Σίλεϊ αγωνίστηκε την σεζόν 2020/21 στην Μπάγερν Μονάχου με την οποία προκρίθηκε στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και μέτρησε 8,1 πόντους-2,2 ασίστ-1 ριμπάουντ σε 27 ματς.

Μάλιστα, το καλύτερο του παιχνίδι το έκανε στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό. Εκείνη τη βραδιά στο Φάληρο ήταν τρομερός με 26 πόντους, έχοντας7/8 τρίποντα.

Έχει περάσει από Μπαϊρόιτ, Μανρέσα, Μπεσίκτας, Γκραν Κανάρια, Μακάμπι Τελ Αβίβ Ρίτας και Σαραγόσα, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 46,1% στο δίποντα, 51,5% στο τρίποντο και 83,95 στις βολές. Μάλιστα,, έκανε ατομικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με 32 στο ranking και 23 πόντους με 5/5 τρίποντα.