Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Πάντερ: «Σε εμάς έπαιρνε 30.000 τον μήνα, τώρα υπέγραψε για 1 εκατ.»

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, σχολίασε τη μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ στην Παρτίζαν, αποκαλύπτοντας ότι την σεζόν 2019-20 ο Αμερικανός είχε μισθό 30.000 δολάρια τον μήνα στη σερβική ομάδα, ενώ πλέον θα αμείβεται με 1 εκατ.

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Πάντερ: «Σε εμάς έπαιρνε 30.000 τον μήνα, τώρα υπέγραψε για 1 εκατ.»

Ο Κέβιν Πάντερ αποκτήθηκε από την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με απολαβές του να ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τη μεταγραφή του Αμερικανού άσου σχολίασε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο ισχυρός άνδρας της σερβικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας και, ερωτηθείς για τον Πάντερ, σχολίασε το πόσο έχει ξεφύγει οικονομικά η κατάσταση για την Παρτίζαν:

«Όταν ο Πάντερ αγωνίστηκε για τον Ερυθρό Αστέρα (σ.σ. στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20) του δίναμε 30.000 δολάρια τον μήνα. Είχε μάλιστα συμβόλαιο 6 μηνών και τις δύο τελευταίες δόσεις δεν τις πληρώθηκε λόγω κορονοϊού. Τώρα όμως υπέγραψε για 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην Παρτιζάν. Δεν θέλω να μιλήσω για μπάτζετ και να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε τέτοια ποσά. Δεν είμαστε η ΤΣΣΚΑ».