Λούντζης για Ολυμπιακό: «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ»

Ο Μιχάλης Λούντζης είναι παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια - Οι πρώτες του δηλώσεις ως μπασκετμπολίστας των «ερυθρολεύκων».

 Λούντζης για Ολυμπιακό: «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ»

Η σκληρή δουλειά ήταν εκείνη που οδήγησε τον Μιχάλη Λούντζη στον Ολυμπιακό και μέσω αυτής -όπως δήλωσε στο olympiacosbc.gr- θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους «ερυθρολεύκους» να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος του Ολυμπιακού! Χάρηκα πάρα πολύ που μια ομάδα αυτού του επιπέδου ενδιαφέρθηκε για εμένα, οπότε όταν ήρθε η πρόταση δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ! Ήταν κάτι που ήθελα πραγματικά και δέχθηκα αμέσως!», δήλωσε ο 23χρονος γκαρντ.

Και συνέχισε: «Κάθε αθλητής δουλεύει σκληρά με στόχο να βελτιώνεται συνεχώς, ώστε κάποια στιγμή να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Δούλεψα πολύ και είμαι χαρούμενος που μετά την φετινή σεζόν με τον Προμηθέα, μια ομάδα που με βοήθησε να εξελιχθώ, ήρθε η πρόταση από ένα τόσο μεγάλο κλαμπ».

Ερωτηθείς με ποιους επικοινώνησε αμέσως μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του με τους «ερυθρολεύκους», απάντησε: «Οι πρώτοι στους οποίους το είπα είναι οι γονείς μου και η κοπέλα μου. Φυσικά είχα συζητήσει μαζί τους την πρόταση του Ολυμπιακού και τι θα ήταν το καλύτερο για εμένα, αλλά όπως είπα και πριν η απόφαση δεν ήταν δύσκολη…».

Ολυμπιακός: Λούντζης τριετίας!

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του ενόψει στης νέας σεζόν, είπε: «Προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να εξελίσσομαι ως παίκτης και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει. Έχω μιλήσει με τον κόουτς Μπαρτζώκα και μου έχει εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από εμένα. Αυτό που μένει από πλευράς μου είναι να δουλέψω σκληρά για να τον δικαιώσω».

Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στον έκτο παίκτη του Ολυμπιακού: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού! Λόγω κορονοϊού ο κόσμος έμεινε μακριά από τα γήπεδα, όμως, αισιοδοξώ πως φέτος τα πράγματα θα αλλάξουν. Ελπίζω, λοιπόν, να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και με τη δική τους στήριξη να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πως θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό με όλες μου τις δυνάμεις».