Ολυμπιακός: Στη ...γύρα για τον αντι-Λάιτι - Προβάδισμα ο Χόλινς, ποιοι άλλοι παίζουν

Ο Ολυμπιακός είναι στην αναζήτηση του αντι-Λάιτι - Προβάδισμα ο Όστιν Χόλινς, ποιοι άλλοι παίζουν

Ολυμπιακός: Στη ...γύρα για τον αντι-Λάιτι - Προβάδισμα ο Χόλινς, ποιοι άλλοι παίζουν

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Ντέιβιντ Λάιτι (μένει τελικά στη Βιλερμπάν), ο Ολυμπιακός βγήκε ξανά στη… γύρα για ξένο σούτινγκ γκαρντ.

Οι περιπτώσεις που εξετάζονται πάλι στο λιμάνι είναι αυτές των Όστιν Χόλινς, Νικ Ουίλερ-Μπαμπ και Νταρούν Χίλιαρντ. Ο Χόλινς ήταν την τελευταία διετία στη Ζενίτ και φέτος είχε στην Ευρωλίγκα μ.ό. 8,2 πόντους με 37% στο τρίποντο. Ο Μπαμπ ήταν στην Μπάγερν, έχοντας μ.ό. 6,3 πόντους με 34% στο τρίποντο. Ο Χίλιαρντ, τέλος, έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ, έχοντας μ.ό. 8,7 πόντους με 32,7% στο τρίποντο.

Στο ραντάρ του Θρύλου είναι επίσης οι Όγκνιεν Ντόμπριτς και Ισαϊά Κορντινιέ. Ο Σέρβος είναι βασικό στέλεχος του Ερυθρού Αστέρα, ενώ ο Γάλλος παίζει στη Ναντέρ.

Προβάδισμα δείχνει να έχει μέχρι στιγμής ο Χόλινς.

Στο προσκήνιο επέστρεψε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. O 25χρονος άσος, που μάλιστα δεν πιάνει θέση ξένου, καθώς είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, παραμένει ελεύθερος, μια και περιμένει πάντα το ΝΒΑ. Μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει κάποια αξιόλογη πρόταση και λέγεται πως θα περιμένει μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Εάν δει λοιπόν πως δεν έχει κάτι της προκοπής, θα συνεχίσει στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός τον περιμένει πάντα! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλει και είναι σε αναμονή των εξελίξεων.