Εφές: Έκανε «τρελή» πρόταση ανανέωσης σε Μίτσιτς - Σε δίλλημα με το ΝΒΑ ο Σέρβος

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχει προτάσεις από το ΝΒΑ, αλλά η Εφές του έκανε «τρελή» πρόταση ανανέωσης για να τον κρατήσει - Το σκέφτεται ο Σέρβος γκαρντ. 

Εφές: Έκανε «τρελή» πρόταση ανανέωσης σε Μίτσιτς - Σε δίλλημα με το ΝΒΑ ο Σέρβος

Φέτος ήταν η σεζόν του Βασίλιε Μίτσιτς. Ο 27χρονος Σέρβος γκαρντ, ο οποίος δημιούργησε ένα εκπληκτικό ντουέτο με τον Σέιν Λάρκιν στην Εφές, οδήγησε την τουρκική ομάδα στην ιστορική πρώτη της κατάκτηση της EuroLeague. Παράλληλα, σάρωσε τα βραβεία, καθώς αναδείχτηκε τόσο στον MVP της σεζόν στη διοργάνωση, όσο και στο Final Four.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχει προτάσεις από το ΝΒΑ, με τα δικαιώματά του να ανήκουν στους Θάντερ, ενώ καλοβλέπουν την περίπτωσή του και οι Μπουλς. Ο παίκτης έχει όνειρο να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, έδειχνε να το έχει πάρει απόφαση, αλλά έχουμε αλλαγή δεδομένων.

Η Εφές, σύμφωνα με τους Τούρκους, κατέθεσε μία «τρελή» πρόταση ανανέωσης στον παίκτη (δίχως να αναφέρεται το ακριβές ποσό) για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τονίζοντας μάλιστα πως εφόσον συμφωνήσει, θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους μπασκετμπολίστες στην Ευρώπη.

Πλέον, ο Βασίλιε Μίτσιτς σκέφτεται αρκετά σοβαρά την πρόταση της Αναντολού Εφές και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για το μέλλον του.