Θόλωσε τα νερά ο Πάρκερ για Λάιτι - Έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό

Αν και ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με Λάιτι και Βιλερμπάν, ο Τόνι Πάρκερ με δηλώσεις του θέλησε να... θολώσει τα νερά στην υπόθεση. 

Θόλωσε τα νερά ο Πάρκερ για Λάιτι - Έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο, αλλά η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία τόσο με τον Ντέιβιντ Λάιτι, όσο και με τη Βιλερμπάν για τη μεταγραφή του παίκτη. Οι Πειραιώτες θα δώσουν κάτι παραπάνω από 150.000 δολάρια για να κάνουν δικό τους τον 33χρονο γκαρντ/φόργουορντ. Δεν είναι σουτέρ, δεν έχει έφεση στο τρίποντο, αλλά είναι ένας παίκτης με ικανότητα να σκοράρει κοντά στο καλάθι, ενώ είναι και αξιόπιστος αμυντικός.

Πριν λίγες ώρες, όμως, ο ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των Σπερς, με δηλώσεις του θέλησε να... θολώσει τα νερά. Αναφέρθηκε στο μέλλον του Ντέιβιντ Λάιτι, σχολιάζοντας τα εξής: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Λάιτι στη Βιλερμπάν. Είμαι περισσότερο από πεπεισμένος. Θέλει να μείνει. Το συζητήσαμε με τον Ζαν Μισέλ Ολά και θα βρούμε λύσεις».

Στο μεγάλο λιμάνι ξαφνιάστηκαν από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και δήλωση, αλλά ενδεχομένως ο Τόνι Πάρκερ να προχώρησε σε αυτό το σχόλιο, καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους...