Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μήτογλου - Υπογράφει στην Αρμάνι Μιλάνο!

Ο Ντίνος Μήτογλου απάντησε αρνητικά στον Παναθηναϊκό - Ενημέρωσε τους «πράσινους» πως θα υπογράψει στην Αρμάνι Μιλάνο. 

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μήτογλου - Υπογράφει στην Αρμάνι Μιλάνο!

Τέλος εποχής για τον Ντίνο Μήτογλου στον Παναθηναϊκό. Ύστερα από 4 χρόνια παρουσίας του στους "πράσινους", ο 25χρονος πάουερ-φόργουορντ αποχωρεί από την ομάδα. Ο αθλητής ενημέρωσε το "τριφύλλι" πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΟΑΚΑ. Απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση και γνωστοποίησε στη διοίκηση πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος είχε φέτος 9.3 πόντους (58% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο, 71% στις βολές), 5.4 ριμπάουντ, μία ασίστ και 11.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:18 σε 34 αγώνες της κανονικής περιόδου της EuroLeague, εκτιμά πως με αυτόν τον τρόπο κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Σε μία Αρμάνι Μιλάνο, η οποία και στη νέα σεζόν θα έχει ως στόχο την παρουσία της σε Final Four.

Εκεί θα συναντήσει τον Έλληνα GM της ομάδας, Χρήστο Σταυρόπουλο, αλλά και τον προπονητή, Ετόρε Μεσίνα, με τους οποίους βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα. Θα γίνει ο 5ος Έλληνας μπασκετμπολίστας που θα αγωνιστεί στο Μιλάνο. Προηγήθηκε η παρουσία των Γιώργου Σιγάλα, Αντώνη Φώτση, Γιάννη Μπουρούση και Γιάννη Αθηναίου.