Ζενίτ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Λόιντ!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τη Ζενίτ - Ανακοίνωσε τον Τζόρνταν Λόιντ για τα επόμενα 2 χρόνια - Ήταν ο 3ος σκόρερ της EuroLeague. 

Ζενίτ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Λόιντ!

Παίκτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τζόρνταν Λόιντ. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ήταν ο 3ος σκόρερ της EuroLeague στην κανονική περίοδο (17.3 πόντοι, 51.9% δίποντα, 31.1% τρίποντα, 90.6% βολές), μετρώντας παράλληλα 3.6 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ, απασχόλησε αρκετές ομάδες.

Απάντησε αρνητικά στην Μακάμπι, τον κυνήγησε ο Ολυμπιακός, βολιδοσκόπησαν την απόκτηση του και άλλοι σύλλογοι από την EuroLeague, αλλά τελικά υπέγραψε στο συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ. Η Ζενίτ θα είναι η 4η ευρωπαϊκή ομάδα για τον ίδιο, μετά την Χάποελ Εϊλάτ (2017/18), Βαλένθια (2019/20) και Ερυθρό Αστέρα (2020/21).

Λίγο νωρίτερα, ο 27χρονος αποχαιρέτησε τον Αστέρα, με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Τι χρονιά, τι πόλη, τι ομάδα. Ήταν η πιο απαιτητική σεζόν και γεμάτη προκλήσεις σεζόν της καριέρας μου, αλλά πάντα υπάρχει ομορφιά στον αγώνα και την μάχη. Στους πιο απίθανους φιλάθλους και απίστευτους υποστηρικτές, το ευχαριστώ δεν είναι αρκετό. Είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου. Σε όλους τους προπονητές και συμπαίκτες μου, σας εκτιμώ περισσότερο από όσο νομίζετε. Για πάντα ευγνώμων!»