ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Χένρι!

Το "φλερτ" ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ρεάλ για τη μεταγραφή του Πιέρια Χένρι "πάγωσε" και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Χένρι!

Ο Πιέρια Χένρι μένει ελεύθερος, αλλά η Μπασκόνια έχει την εξής δυνατότητα. Να ματσάρει την κάθε πρόταση που θα γίνει στον παίκτη από ισπανική ομάδα.

Η Ρεάλ, λοιπόν, έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη και για να μην υπάρξει πρόβλημα, ήταν πρόθυμη να δώσει και χρήματα στους Βάσκους για την μετακίνηση του Αμερικανού γκαρντ. Οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, αλλά μετά την αποχώρηση του Λούκα Βιλντόζα για το ΝΒΑ, τα δεδομένα άλλαξαν και η συμφωνία "κάηκε".

Κάπου εκεί, όμως, έρχεται το "ζεστό" ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν είναι ομάδα από την Ισπανία, οπότε μπορεί να παίξει... μπάλα μόνη της. Η ρωσική ομάδα, λοιπόν, έχει κάνει "ζεστή" πρόταση στον Πιέρια Χένρι και πλέον έχει εκείνη τον πρώτο λόγο για τη μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο παίκτης θα αποφασίσει οριστικά μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των Βάσκων στο πρωτάθλημα.