Φενέρμπαχτσε: Ο πρόεδρος αποκάλυψε το πόσο μειώθηκε το μπάτζετ της ομάδας

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, λίγο μετά τον τίτλο της Εφές, αποκάλυψε το κατά πόσο μειώθηκε το μπάτζετ της ομάδας του.

Φενέρμπαχτσε: Ο πρόεδρος αποκάλυψε το πόσο μειώθηκε το μπάτζετ της ομάδας

H Aναντολού Εφές κατέκτησε το πρωτάθλημα στην EuroLeague, είναι η καλύτερη ομάδα στην Τουρκία τα τελευταία δύο χρόνια και αυτόματα η πίεση αυξάνεται στη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα έκανε αρκετές αλλαγές πέρσι το καλοκαίρι, καθώς αποχώρησαν οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Κώστας Σλούκας, Ντέρικ Ουίλιαμς και Νίκολα Κάλινιτς. Το μπάτζετ μειώθηκε αρκετά, αλλά πόσο;

Απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, σχολιάζοντας τα εξής: «Ο προϋπολογισμός μας έπεσε από τα 31 στα 19 εκατομμύρια ευρώ, ήταν δεδομένο ότι θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Με τη χημεία μας, όμως, με τον προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοβ και με τον GM Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα.

Πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε στο Final Four αλλά η τύχη δεν ήταν ποτέ φέτος με το μέρος μας, χτυπηθήκαμε από τον κορονοϊό και χάσαμε και τον Βέσελι με τραυματισμό. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε.

Το ρόστερ μας είναι έτοιμο, θα κάνουμε μία ή δύο προσθήκες. Θα δείτε μια πολύ διαφορετική ομάδα. Στο παρελθόν είχαμε χρέη 18-19 εκατομμυρίων, πλέον αυτό το ποσό βρίσκεται στα 11-12 εκατομμύρια".