EuroLeague: Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές για το τρόπαιο

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (30/5, 21:30) στον τελικό της EuroLeague με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

EuroLeague: Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές για το τρόπαιο

Ο τελικός της EuroLeague πλησιάζει. Μπαρτσελόνα και Αναντόλου Εφές συγκρούονται το βράδυ της Κυριακής (30/5, 21:30) με έπαθλο το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 11 χρόνια, όταν κατέκτησε τον τίτλο του 2010 στο Final Four του Παρισιού, ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν φιλοδοξεί να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της και να γίνει η δεύτερη τουρκική ομάδα που το καταφέρνει μετά την Φενέρμπαχτσε.

Για τους «μπλαουγκράνα» ο Νικ Καλάθης παραμένει αμφίβολος, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στον ημιτελικό με την Αρμάνι, και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Λίγες ώρες νωρίτερα (30/5, 18:30) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Αρμάνι Μιλάνο θα έρθουν αντιμέτωπες στον μικρό τελικό σε ένα παιχνίδι παρηγοριάς και με μικρό ενδιαφέρον.