Ζήτησε χρόνο ο ατζέντης των Ουίλιαμς-Γκος και Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός είχε επικοινωνία με τον μάνατζερ των δύο Αμερικανών γκαρντ, άκουσε τις προτάσεις των «ερυθρολεύκων» και ξεκαθάρισε πως οι πελάτες του θα τις μελετήσουν.

Ζήτησε χρόνο ο ατζέντης των Ουίλιαμς-Γκος και Ντόρσεϊ

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε στη χώρα μας ο ατζέντης Τζορτζ Ντέιβιντ, ο οποίος ανήκει στο γνωστό γραφείο μάνατζερ «Γόσερμαν». Σε αυτό ανήκουν αρκετοί αθλητές από διάφορα σπορ και φυσικά στο πελατολόγιό τους βρίσκονται και δύο παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Έλληνα ομογενή γκαρντ Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον πρώην «ερυθρόλευκο» πλέι μέικερ Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Oι Πειραιώτες είχαν επικοινωνία με τον Ντέιβιντ, ενημερώνοντάς τον για την επιθυμία της ομάδας να εντάξει στο δυναμικό της και τους δύο μπασκετμπολίστες! Άλλωστε ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά για δύο κοντούς και τα «θέλω» του τα καλύπτουν σε υψηλό βαθμό οι Ντόρσεϊ και Ουίλιαμς-Γκος.

O Aμερικανός ατζέντης, ο οποίος έχει καλή σχέση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενημερώθηκε για τις προτάσεις τους για τους δύο παίκτες. Ξεκαθάρισε στους «ερυθρόλευκους» ότι θα ενημερώσει τους πελάτες του, οι οποίοι θα μελετήσουν τις προσφορές. Βέβαια, τα πράγματα είναι περισσότερο εύκολα στο θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Και αυτό καθώς ο παίκτης αποχώρησε από τη Μακάμπι. Με αφορμή την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ ζήτησε να φύγει, γνωρίζοντας κιόλας πως η Μακάμπι δεν τον είχε στα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν.

Θεωρητικά υπάρχει μία οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του από πλευράς Ισραηλινών, αλλά δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Δεν είναι τυχαίο πως και ο ίδιος έγραψε ένα συγκινητικό «αντίο» στους φιλάθλους της Μακάμπι. Πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός έχει επικοινωνήσει με τον Ντόρσεϊ, με τον παίκτη να δείχνει θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. Έχει το βλέμμα του και στο ΝΒΑ, αλλά ξέρει ότι το σενάριο αυτό δύσκολα θα γίνει πράξη. Υπήρξε μία προφορική συμφωνία σε πρώτη φάση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν ξαφνικά προκύψει κάποια υψηλότερη προσφορά από ομάδα της Ευρωλίγκας, τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Στο θέμα του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ο Ολυμπιακός εδώ έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει τον παίκτη. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε μείνει ικανοποιημένος από τη διαμονή του στη χώρα μας, οι Πειραιώτες δεν του στάθηκαν εμπόδιο όταν προέκυψε πρόταση για το ΝΒΑ και αν εξαιρέσουμε κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν στα οικονομικά εκείνης της εποχής, είχε μείνει ευχαριστημένος στο λιμάνι. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον ατζέντη του ότι αυτά τα θέματα ξεπεράστηκαν (κάτι που ισχύει στο 100%), γεγονός που ικανοποίησε τον Αμερικανό μάνατζερ, αλλά ξεκαθάρισε πως η υπόθεση θα χρειαστεί χρόνο. Και αυτό καθώς ο παίκτης συνεχίσει να αγωνίζεται στη Ρωσία με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Κάνει εξαιρετική σεζόν, δείχνει να θέλει να περιμένει μία καλή πρόταση, αλλά και εκείνος έστειλε μήνυμα πως είναι θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.