Η επιστολή του Τζόρντι Μπερτομέου

Ο Τζόρντι Μπερτομέου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε ομάδες, παίκτες, προπονητές και διαιτητές για τη φετινή Euroleague και το πως κύλησε.

Η επιστολή του Τζόρντι Μπερτομέου

Αναλυτικά η επιστολή του Τζόρντι Μπερτομέου:

«Για εφτά μήνες, βιώσαμε την πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία μας με παιχνίδια - θρίλερ, ιστορικές εμφανίσεις και άγχος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Από την άλλη πλευρά, μας έλειψε πολύ η υποστήριξη των φιλάθλων σε όλα τα γήπεδα.

Ξέραμε ήδη πως η σεζόν θα ήταν δύσκολη, μετά την ακύρωση της περσινής χρονιάς και λόγω των δύσκολων στιγμών στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε όμως να πούμε με περηφάνια πως πετύχαμε τον μεγάλο στόχο μας, που ήταν να διατηρήσουμε την ακεραιότητα της διοργάνωσης φέρνοντας μία αξέχαστη σεζόν σε όλους σας.

Θα ήθελα να σταθώ στον ρόλο των συλλόγων, των παικτών, των προπονητών και των διαιτητών κατά την διάρκεια αυτής της παράξενης σεζόν. Έκαναν τεράστια προσπάθεια για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία, ακολουθώντας τις οδηγίες της λίγκας και των κυβερνήσεων. Προσφέρω την αμέριστη ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς.

Είμαι σίγουρος ότι η Εφές, η Αρμάνι, η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα θα προσφέρουν το ιδανικό τελευταίο κεφάλαιο σε μία εξαιρετική χρονιά. Θα ήθελα επίσης να σημειώσω την υποστήριξη που λάβαμε από τους χορηγούς μας. Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, οι αριθμοί ανεβαίνουν, όπως επίσης και η εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ μας.

Ελπίζω να απολαύσετε το Final 4 και εύχομαι να σας δούμε ξανά στα γήπεδα από τη νέα χρονιά. Σας ευχαριστώ».