Final Four Euroleague: Χωρίς Έλληνα διαιτητή

Ανακοινώθηκαν από τη Euroleague οι διαιτητές του final four της Κολωνίας (28-30/5). Χωρίς Έλληνα ρέφερι.

Final Four Euroleague: Χωρίς Έλληνα διαιτητή

Τους οκτώ διαιτητές που θα διευθύνουν τους τέσσερις αγώνες του Final Four, που θα διεξαχθεί 28 με 30 Μαΐου στην Κολωνία, ανακοίνωσε την Τρίτη (11/5) η Euroleague.

Έλληνας διαιτητής δεν υπάρχει ανάμεσα στους οκτώ ρέφερι που επιλέχθηκαν για το κορυφαίο ραντεβού στη Γερμανία στο τέλος του μήνα.

Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς του final four είναι οι Σλοβένοι Ματέι Μπολτάουζερ και Σάσα Πουκλ, ο Γάλλος Μεντί Ντιφαλά, ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ, ο Σέρβος Ούρος Νίκολιτς, ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς, ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς. Ο τελευταίος είναι και ο πιο έμπειρος όλων, καθώς θα πραγματοποιήσει την ένατη παρουσία του σε Final Four.

Θυμίζουμε πως η EuroLeague γνωστοποίησε προ ημερών και το πρόγραμμα του φετινού final four που θα διεξαχθεί στην Κολωνία.

Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 28 Μαΐου. Η αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Αναντολού Εφές θα ανοίξει την αυλαία στις 19:00 και στις 22:00 θα πάρει τη σκυτάλη ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο μικρός τελικός θα γίνει την Κυριακή (29/5) στις 18:30, ενώ ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 21:30.