Euroleague: Ο Κλάιμπερν MVP της εβδομάδας με απόδοση για... Όσκαρ

Ο Γουίλ Κλάιμπερν της ΤΣΣΚΑ αναδείχθηκε δικαίως ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας για τη Euroleague, έχοντας εκπληκτική απόδοση στην τρίτη νίκη της ρωσικής ομάδας επί της Φενέρμπαχτσε, που χάρισε και την πρόκριση στο Final Four.

Euroleague: Ο Κλάιμπερν MVP της εβδομάδας με απόδοση για... Όσκαρ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε τη Φενέρμπαχτσε για τρίτη φορά την περασμένη Τετάρτη (28/4) σε ισάριθμα παιχνίδια και πέρασε με «σκούπα» στο φετινό Final Four, έχοντας ως κορυφαίο σε ένα ακόμη ματς τον Γουίλ Κλάιμπερν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε εκπληκτική απόδοση στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 68-85, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του, οι οποίοι ήταν για... Όσκαρ.

Φενέρμπαχτσε-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 68-85: «Σκούπα» και Final-Four για τους Ρώσους του Ιτούδη (vid)

Για του λόγου το αληθές, ο 30χρονος άσος αγωνίστηκε για 31 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα, μετρώντας 34 πόντους (11/14 βολ., 4/5 δίπ., 5/9 τρίπ.), 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ και μόνο 1 λάθος, συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague με 3-0 στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε και ο Αμερικανός φόργουορντ κατέκτησε δικαιότατα το βραβείο του MVP της εβδομάδας στη διοργάνωση.

EuroLeague: Πρόστιμο σε Βέσελι για το ντισκαλιφιέ στο Φενέρ - ΤΣΣΚΑ