Ναβάρο: «Επτά χρόνια δίχως Final Four για την Μπαρτσελόνα είναι πολλά»

Ο νέος GM της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν της ομάδας, αλλά και στην απουσία της τα τελευταία χρόνια από την κορυφαία τετράδα.

Ναβάρο: «Επτά χρόνια δίχως Final Four για την Μπαρτσελόνα είναι πολλά»

Για την άφιξη του Γκασόλ στην ομάδα, ο Ναβάρο είπε: "Ο Γκασόλ είναι ένας θρύλος του μπάσκετ και η παρουσία του Σάρας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ενασχοληθούμε με αυτό το πρότζεκτ. Μας ήθελαν και τους δύο εδώ. Είναι δύκολο για τον Γκασόλ, έπειτα από δύο χρόνια που έμεινε εκτός δράσης, να παίξει το καλύτερό του μπάσκετ. Αλλά δεν συνεισφέρει μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός. Είναι το τι προσφέρει στους παίκτες σε κάθε προπόνηση. Τώρα που σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό και δύναμη και σκέφτεται λιγότερο το πόδι του, θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο".

Για την σειρά των playoffs κόντρα στην Ζενίτ: "Δεν ξεκινήσαμε καλά στην έδρα μας. Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή και μία πολύ καλά προπονημένη ομάδα. Νομίζω είχαμε πολλή αυτοπεποίθηση στο πρώτο ματς. Εδώ στην Αγία Πετρούπολη, η ομάδα έχει κάνει το βήμα παραπάνω και ελπίζω την Παρασκευή να κλείσουμε τη σειρά. Ακόμα και αν αυτό δεν γίνει, θα έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στη Βαρκελώνη"

Για την πολυετή απουσία από τα Final Four, είπε: "Επτά χρόνια χωρίς Final Four; Είναι πολλά. Ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίζει τίτλους. Η EuroLeague είναι ο κύριός μας στόχος. Ένας από τους στόχους της ομάδας είναι να κερδίζει τίτλους όπως αυτός της EuroLeague".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας