EuroLeague: Χωρίς φιλάθλους το Final-4 στην Κολωνία

To Final-4 της EuroLeague στην Κολωνία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

EuroLeague: Χωρίς φιλάθλους το Final-4 στην Κολωνία

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης οι τέσσερις φιναλίστ της EuroLeague, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (28/4) η διοργανώτρια Αρχή.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως εξαιτίας της συνεχιζόμενης παγκόσμιας κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού και σύμφωνα με τις συστάσεις των γερμανικών εθνικών και τοπικών αρχών, αποφασίστηκε η διοργάνωση του φάιναλ φορ 2021 της Euroleague να πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πέρυσι, ελέω κορονοϊού δεν διεξήχθη το Final-4 στην Κολωνία, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο και δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2020. Το Final-4 του 2021 θα διεξαχθεί στην Κολωνία και συγκεκριμένα στη "Lanxess Arena", το τριήμερο 28 έως 30 Μαΐου.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής και των ομάδων, καθώς και τα διαπιστευμένα ΜΜΕ.