Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Κόκοσκοφ και τρεις παίκτες με ΤΣΣΚΑ Μ.

Η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί αύριο (28/4) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τουρκία «χτυπημένη» από τον κορονοϊό, αλλά με τον Γιάν Βέσελι να έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί

Φενέρμπαχτσε: Χωρίς Κόκοσκοφ και τρεις παίκτες με ΤΣΣΚΑ Μ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε για τον αυριανό (28/4) τρίτο αγώνα για τα πλέι οφ της Euroleague και τα προβλήματα είναι αρκετά για την τουρκική ομάδα.

Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν τρεις παίκτες που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό, ενώ απών θα είναι για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ιγκόρ Κόκοσκοφ, που επίσης δεν έχει αναρρώσει από τον ιό.

Αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε για την κατάσταση του Γιαν Βέσελι, αφού είναι πιθανό να επιστρέψει στη δράση στο τρίτο ματς της σειράς με την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο Τσέχος σέντερ είχε υποστεί ζημιά σε σύνδεσμο του αριστερού του αστραγάλου στο παιχνίδι της regular season με την Μπαρτσελόνα στις 2 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι η ρωσική ομάδα προηγείται με 2-0 στις νίκες και χρειάζεται ακόμα μια για να προκριθεί στο Final 4 της Euroleague.