Έκανε θραύση ο Χάκετ με την ΤΣΣΚΑ: «Μείναμε ενωμένοι»

Ηγετική εμφάνιση από τον τρομερό Ντάνιελ Χάκετ με 14 πόντους και 9 ασίστ - Οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στο 2-0 επί της Φενέρμπαχτσε.

Έκανε θραύση ο Χάκετ με την ΤΣΣΚΑ: «Μείναμε ενωμένοι»

Τρομερή εμφάνιση από τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Μάικ Τζέιμς, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ΤΣΣΚΑ. Έκανε θραύση ο Ιταλός γκαρντ με 14 πόντους και 9 πόντους, οδηγώντας την ομάδα του στο 2-0 επί της Φενέρμπαχτσε.

Στις δηλώσει του, τόνισε τα εξής: «Η άμυνα μας ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο, δεχτήκαμε 42 πόντους και στο δεύτερο, πολύ λιγότερους. Ο αντίπαλος έκανε καλή δουλειά, πάλεψε κι έμεινε στο παιχνίδι ως το τέλος.

Είχαμε όμως, πολλή αυτοπεποίθηση και βγάλαμε στην πορεία τα plays μας. Δεν τα χάσαμε όταν επέστρεψαν στο παιχνίδι. Μείναμε ενωμένοι και κάναμε μια καλή νίκη. Κάναμε το 2-0 και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα και όχι η δική μου απόδοση».

Ακολούθως, είπε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη. Παλέψαμε ως το τέλος. Ο αντίπαλος είχε στιγμές που ήταν έτοιμος να επιστρέψει, αλλά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας. Μείναμε ήρεμοι και παλέψαμε βήμα-βήμα για να πάρουμε τη νίκη και πλέον, μας απομένει μία ακόμα».