Πάνγκος: «Φίλος μου ο Στιβ Νας - Με έχει στηρίξει στην καριέρα μου»

Ο Κέβιν Πάνγκος «εκτέλεσε» την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σχέση του με τον συμπατριώτη του Στιβ Νας.

Πάνγκος: «Φίλος μου ο Στιβ Νας - Με έχει στηρίξει στην καριέρα μου»

Ο Κέβιν Πάνγκος ήταν ο πρωταγωνιστής της έκπληξης στην πρεμιέρα των playoffs, με τη Ζενίτ να κερδίζει την Μπαρτσελόνα μέσα στην Βαρκελώνη. Σε δηλώσεις του, ο Καναδός γκαρντ αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον συμπατριώτη του παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, ο οποίος πλέον είναι κόουτς των Νετς.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Μεγαλώνοντας, όταν είπα ότι ήθελα να παίξω μπάσκετ, δεν το καταλάβαιναν. Όλα εδώ γυρίζουν γύρω από το Χόκεϊ. Οι Ράπτορς άρχισαν λίγο να το αλλάζουν αυτό και να ασκούν επιρροή αλλά ακόμα και τώρα το άθλημα του Καναδά είναι το χόκεϊ. Έπαιξα διάφορα σπορ μεγαλώνοντας, χόκεϊ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο. Αλλά το μπάσκετ ήταν εκείνο το άθλημα που δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω, δεν το βαριόμουν ποτέ. Υπήρχε πάντα κάτι που ήθελα να μάθω στο μπάσκετ ή κάποιο κομμάτι που ήθελα να βελτιωθώ

Όσο για την ιδιαίτερη σχέση του με τον Στιβ Νας και πώς τον γνώρισε ο Πάνγκος είπε: "Γνώρισα τον Στίβ Νας σε ένα καμπ και από εκείνη την ημέρα αναπτύξαμε μία ιδιαίτερη σχέση. Τον θεωρώ φίλο μου. Έχει υπάρξει πολύ υποστηρικτικός καθ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Στην αρχή δεν είχα μεγάλες προσδοκίες επειδή ο Στιβ Νας είναι μεγάλο όνομα και έχει τα δικά του πράγματα να ασχοληθεί αλλά με τον καιρό έγινε πολύ καλός μου φίλος. Έχουμε δουλέψει και μαζί οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα από τις γνώσεις του πάνω στο μπάσκετ".