Φενέρμπαχτσε: Στον... αέρα η σειρά με την ΤΣΣΚΑ στα playoffs - Στα 8 ανέβηκαν τα κρούσματα

Η Φενέρμπαχτσε αριθμεί 8 άτομα με κορονοϊό στην ομάδα της, τα κρούσματα αυξάνονται και όλα είναι στον... αέρα ενόψει της έναρξης των playoffs κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Φενέρμπαχτσε: Στον... αέρα η σειρά με την ΤΣΣΚΑ στα playoffs - Στα 8 ανέβηκαν τα κρούσματα

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα playoffs ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στη Φενέρμπαχτσε, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα γίνουν τα παιχνίδια.

Βλέπετε, η κατάσταση ζορίζει στην τουρκική ομάδα. Η παρέα των Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι, ταλαιπωρείται από κορονοϊό. Τα κρούσματα έχουν ανέβει, έχουν φτάσει τα 8 και υπάρχει αγωνία για το αν η διασπορά συνεχιστεί.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα, αλλά πρόκειται για πέντε μπασκετμπολίστες της ομάδας, συν τρία μέλη του σταφ. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα αναβλήθηκε και ο αγώνας κόντρα στην Εφές στην Τουρκία.

Η Φενέρμπαχτσε κινδυνεύει να αγωνιστεί με μειωμένο ρόστερ (υπενθυμίζεται πως είναι ήδη νοκ-άουτ ο τραυματίας Βέσελι), ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι να υπάρξει αναβολή των δύο πρώτων αγώνων (εφόσον τα κρούσματα συνεχιστούν), με την ΤΣΣΚΑ να έχει το πλεονέκτημα έδρας.