Μπογκάτσεφ: «Μαζί μας και του χρόνου στην Ούνιξ ο Πρίφτης»

Ο πρόεδρος της Ούνιξ, Εβγκένι Μπογκάτσεφ χαρούμενος από την επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα, δήλωσε ότι προτεραιότητα είναι η παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη 

Μπογκάτσεφ: «Μαζί μας και του χρόνου στην Ούνιξ ο Πρίφτης»

Η Ούνιξ επιστρέφει στην Ευρωλίγκα μετά από τέσσερα χρόνια και ο πρόεδρος του συλλόγου του Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ δήλωσε ότι πρώτο μέλημα είναι η παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας.

Η Ούνιξ του Πρίφτη στους τελικούς του Eurocup και στην ...Ευρωλίγκα της νέας σεζόν! (vids)

«Την περασμένη σεζόν υπογράψαμε συμβόλαιο μαζί του 1 + 1. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε μια κοινή γλώσσα μαζί του. Τέσσερα χρόνια πλέον στο Καζάν, έχει γίνει ένας από εμάς. Για αυτόν, θα είναι η πρώτη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, οπότε νομίζω ότι θα μείνει κοντά μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπογκάτσεφ.

Ο Πρίφτης μετά την πρόκριση στον τελικό του Eurocup, είπε: «Είναι μια μοναδική στιγμή για εμάς, για εμένα προσωπικά, για τα παιδιά και για το κλαμπ. Θα συμμετάσχουμε την επόμενη σεζόν με τις κορυφαίες ομάδες, στην Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ ευγνώμων στους παίκτες μου, στο προσωπικό, σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Υπήρχε μια πολύ θετική αύρα πριν φτάσουμε εδώ. Στον πρόεδρό μου, ο οποίος αν και μεγάλος σε ηλικία είναι καθημερινά στο γήπεδο. Υποστηρίζει την ομάδα, είναι πολύ κοντά μας και προσπαθεί να μας δώσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να εργαστούμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που του δώσαμε αυτήν την ευχαρίστηση. Φυσικά, δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε τους τελικούς μπροστά μας, αλλά αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα. Είναι μια μοναδική στιγμή. Δουλεύεις για πολλά χρόνια, δουλέψαμε μήνες για να ζήσουμε μια τέτοια στιγμή!».