ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 93-86: Ιτούδης: «Μια καλή προπόνηση»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στην νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και την επόμενη φάση της Euroleague

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 93-86: Ιτούδης: «Μια καλή προπόνηση»

Ικανοποιημένος για την νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και αισιόδοξος για την συνέχεια της ΤΣΣΚΑ στην διοργάνωση παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας της Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης: «Είναι μεγάλος ο αριθμός των νικών, με τον οποίο κλείνουμε την κανονική περίοδο. Είχαμε συγκέντρωση και διψήφιες διαφορές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ένα μια καλή προπόνηση για εμάς, κόντρα σε διάφορες άμυνες του Παναθηναϊκού, με όλο το σεβασμό στη διοργάνωση και στον αντίπαλο, που μας έβαλε δύσκολα. Τα διαβάσαμε όλα, σουτάραμε καλά και είχαμε καλά ποσοστά. Δώσαμε 24 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος, αλλά ήμασταν εκεί. Υπήρχε διαφορετικό κίνητρο, αλλά παίξαμε για την τιμή μας και οι δύο ομάδες.

Για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο και έπρεπε να δείξουμε μεγάλο σεβασμό. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε δεύτεροι με το ίδιο ρεκόρ με τη Μπαρτσελόνα. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση, ελπίζουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες. Έχουμε μεγάλο κίνητρο στα πλέι οφ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, ξέρουμε ότι θα είναι σκληρά και δύσκολα».