Στα προκριματικά της EuroLeague o Ολυμπιακός

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή (FIBA), η γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού, πρέπει να ξεπεράσει πρώτα το «εμπόδιο» των προκριματικών αγώνων, για να πάρει μέρος στη «regular season» της EuroLeague.

Στα προκριματικά της EuroLeague o Ολυμπιακός
Eurokinissi

Ο γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού, είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή της στη EuroLeague της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή της έβαλε άλλο ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει για να βρεθεί στη φάση των ομίλων.

Οι Πειραιώτισσες αν δεν καταφέρουν να προκριθούν στην regular season της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέσω των προκριματικών αγώνων, τότε θα λάβουν μέρος στο EuroCup.

Η κλήρωση των προκριματικών θα γίνει στις 5 Ιουλίου

Οι υπόλοιπες ομάδες των προκριματικών αγώνων: Ναντέζντα (Ρωσία), Τσουκορόβα (Τουρκία), ESBVA-LM (Γαλλία), Atomeromu-TARR KSC Szekszard (Ουγγαρία), Βενέτσια (Ισπανία), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) και η Ρίγα (Λετονία).

Οι ομάδες που πήραν το «εισιτήριο» για την regular season της διοργάνωσης που θα απαρτίζεται από δύο ομίλους

Εκατερίνμπουργκ (Ρωσία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μπουρζ (Γαλλία), Σοπρόν (Ουγγαρία), Σκίο (Ιταλία), USK Πράγας, Πολκοβίτσε (Πολωνία), Αβενίδα (Ισπανία), Mithra Castors Braine (Βέλγιο), Ντιναμό Κουρσκ (Ρωσία), Χατάι (Τουρκία) και η Flammes Carolo Basket (Γαλλία).