EuroLeague: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και άλλες 5 ομάδες κατά Μπερτομέου για τα οικονομικά

Επτά ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague, μεταξύ των οποίων και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, είχαν μυστική συνάντηση στην Αθήνα. Έντονος προβληματισμός για τα οικονομικά της διοργάνωσης και δυσαρέσκεια για Μπερτομέου.

EuroLeague: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και άλλες 5 ομάδες κατά Μπερτομέου για τα οικονομικά

Μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα προ ολίγων ημερών μεταξύ επτά ομάδων της EuroLeague. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 11 Απριλίου εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Ζαλγκίρις, της Αρμάνι Μιλάνο, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Αναντολού Εφές και της Μακάμπι Τελ Αβίβ συναντήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στην ελληνική πρωτεύουσα για να συζητήσουν για τα οικονομικά δεδομένα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα οικονομικής δυσαρέσκειας και εκφράστηκαν από κοινού ανησυχίες και δυσαρέσκεια για κάποια βασικά κομμάτια που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα της διοργάνωσης, όπως για παράδειγμα τα χαμηλά έσοδα.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Παναγιώτη και ο Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως και από τον Γιώργο Σκινδήλια. Για τον Παναθηναϊκό έδωσε το παρών ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Αναμένεται μάλιστα πως οι εν λόγω προβληματισμοί των ομάδων θα εκφραστούν με επίσημο τρόπο στον Εκτελεστικό Διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου.