Πασκουάλ: «Αξίζουμε την είσοδο στα play off»

Για την επίτευξη του πρώτου στόχου που είχε η Ζενίτ, να περάσει δηλαδή στα play off της Euroleague μίλησε ο τεχνικός, Τσάβι Πασκουάλ. 

Πασκουάλ: «Αξίζουμε την είσοδο στα play off»

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το πως προσέγγισε το παιχνίδι η Ζενίτ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του αξίζει να βρίσκεται στα play off της Euroleague. Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός των Ρώσων:

«Όλα ήταν σημαντικά. Πρώτον, θέλαμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι από την άμυνα και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κάναμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν το κάναμε. Αλλά βήμα βήμα ξεκινήσαμε να αναλαμβάνουμε τα ηνία του παιχνιδιού.

Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά στην επίθεση και την άμυνα και καταφέραμε να ξεφύγουμε στο τέλος. Οπότε πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, σε όλους τους οπαδούς, σε όλους στον οργανισμό, στο προσωπικό και τους βοηθούς μου. Νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε στα πλέι οφ για αυτά που κάναμε μέχρι τώρα.

Το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Ξεκινήσαμε με τόσους τραυματισμούς και βήμα προς βήμα ανακτήσαμε τη φόρμα μας για το τελευταίο μέρος της διοργάνωσης, οπότε νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε εκεί που είμαστε. Δουλεύαμε με αυτή τη νοοτροπία όλη τη σεζόν. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά το μπάσκετ είναι έτσι. Οι παίκτες δούλεψαν όλη τη σεζόν με καταπληκτικό τρόπο και τώρα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και να συνεχίσουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας