Ολυμπιακός - Χίμκι: Δεν παίζει ο Τζόρνταν Μίκι

Χωρίς τον Τζόρνταν Μίκι θα αγωνιστεί η Χίμκι απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς ο Αμερικανός σέντερ είναι τραυματίας.

Ολυμπιακός - Χίμκι: Δεν παίζει ο Τζόρνταν Μίκι

Η Χίμκι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (9/4, 21.00), στην αυλαία της φετινής διοργάνωσης, σε ένα ματς χωρίς ενδιαφέρον. Οι Ρώσοι, όμως, θα παίξουν χωρίς τον Τζόρνταν Μίκι.

Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση, έχει ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός μάχης. Υπενθυμίζεται πως νοκ-άουτ είναι τόσο ο Αλεξέι Σβεντ (πρόβλημα στο δάχτυλο), όσο και ο Αντόν Πονγκρασόφ.

Ο προπονητής της Χίμκι, Αντρέι Μάλτσεφ, είπε τα εξής για το ματς: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Επιστρέφει ο Πονγκρασόφ, αλλά χάσαμε τον Τζόρνταν Μίκι ο οποίος είναι τραυματίας. Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για μας αφού δεν έχουμε ψηλούς οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ρίξουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού γιατί είναι ομάδα ου της αρέσει να τρέχει.

Εχουν καλούς σκόρερ όπως ο Βεζένκοβ που διανύει την καλύτερη σεζόν του. Σλούκας και Σπανούλης δεν χρειάζονται συστάσεις ούτε ο Πρίντεζης με το ιδιαίτερο σουτ του. Είναι μία ισορροπημένη ομάδα που ξέρει να κερδίζει στην Euroleague».