ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Βατούτιν απάντησε για τη φημολογία για Ομπράντοβιτς

Ο Αντρέι Βατούτιν απάντησε στη φημολογία που υπάρχει πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει δείξει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη νέα σεζόν.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Βατούτιν απάντησε για τη φημολογία για Ομπράντοβιτς

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2019, λίγο μετά την κατάκτηση της EuroLeague με τη ρωσική ομάδα. Αυτό εκπνέει φέτος το καλοκαίρι και δημιουργήθηκε φημολογία πως ο Αντρέι Βατούτιν έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος; Για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απάντησε στο σενάριο, σχολιάζοντας τα εξής: «Καθώς πλησιάζει η offseason, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα θα αναφέρονται πληροφορίες. Θα υπάρξουν ειδήσεις για παίκτες, προπονητές και γιατρό που θα καταλήξουν στη Μόσχα. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε τα πάντα. Σήμερα θα γράψουν ένα πράγμα, αύριο άλλο. Έχουμε ενεργό προπονητή και προπονητικό προσωπικό στο οποίο εμπιστευόμαστε. Επιλύουμε ορισμένα προβλήματα.

Είναι γελοίο ακόμη και να σχολιάζω όλες αυτές τις φήμες. Σε λίγο θα γράψουν ότι θα έρθει ο Φιλ Τζάκσον. Αύριο θα γράψουν για κάποιον άλλο. Αυτό είναι άγριο παιχνίδι. Και ούτε εγώ ούτε το γραφείο Τύπου της ΤΣΣΚΑ μπορούμε να συζητάμε καθημερινά γι' αυτά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας