Euroleague: Οι διαιτητές των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Γνωστοποιήθηκαν τη Δευτέρα (5/4) οι διαιτητές των αγώνων Ολυμπιακός-Χίμκι και Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός για την 34η αγωνιστική της Euroleague.

Euroleague: Οι διαιτητές των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, 8 και 9 Απριλίου αντίστοιχα, θα διεξαχθεί η 34η και τελευταία αγωνιστική της φετινής Euroleague.

Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στον θεσμό, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, έχουν χάσει προ πολλού το... τρένο της πρόκρισης στην οχτάδα, συνεπώς οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Την Πέμπτη (20.00) ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ζαλγκίρις, ενώ την Παρασκευή (21.00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ουραγό Χίμκι.

Τη Δευτέρα (5/4) η Euroleague γνωστοποίησε τις διαιτητικές τριάδες που θα διευθύνουν τα παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων.

Το ματς των «πρασίνων» θα σφυρίξουν οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία) και Αρτέμ Λαβρούκιν (Ρωσία).

Στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» το διαιτητικό τρίο θα αποτελέσουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).