Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 72-63: Μπαρτζώκας: «Φοβηθήκαμε τον Ταβάρες»!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα αίτια της ήττας των «ερυθρολεύκων» από τη Ρεάλ Μαδρίτης και επικεντρώθηκε στην παρουσία του Έντι Ταβάρες

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 72-63: Μπαρτζώκας: «Φοβηθήκαμε τον Ταβάρες»!

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία για την 33η αγωνιστική της Euroleague σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Έντι Ταβάρες ήταν «όλα τα λεφτά».

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις χαμένες προσπάθειες των παικτών του κοντά στο καλάθι και στη γενικότερη αστοχία τους, , ξεχωρίζοντας πάντως την παρουσία του Ταβάρες στις δύο ρακέτες.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε πάλι με μια ομάδα που έπαιζε τελικό. Δε θέλω να βρω παράπονα, αλλά έπρεπε να σουτάρουμε καλύτερα. Αστοχήσαμε σε πολλά εύκολα καλάθια από κοντά.

Κάποιες φορές φοβηθήκαμε τον Ταβάρες, κάποιες άλλες, αστοχήσαμε χωρίς να είναι μέσα ο Ταβάρες. Δημιουργήσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, αλλά έπρεπε να έχουμε καλύτερα ποσοστά ευστοχίας για να κερδίσουμε εδώ.

Από την προσπάθεια και στα 40 λεπτά, δεν έχω παράπονο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με τη Χίμκι για να κλείσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.