Ερυθρός Αστέρας: «Όχι» του Τζόρνταν Λόιντ σε πρόταση της Μακάμπι!

Ο Τζόρνταν Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα απέρριψε δελεαστική πρόταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βρει ακόμα καλύτερο συμβόλαιο σε ομάδα της Euroleague!

Ερυθρός Αστέρας: «Όχι» του Τζόρνταν Λόιντ σε πρόταση της Μακάμπι!

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague είναι πλέον αυτό του Τζόρνταν Λόιντ, o οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις έχει «βγάλει μάτια» και εύλογα έχει στρέψει τα βλέμματα αρκετών ομάδων της διοργάνωσης πάνω του.

Μία εξ αυτών είναι και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία σύμφωνα με τον γνωστό Ισραηλινό δημοσιογράφο Ροι Κόεν του κατέθεσε πρόταση ύψους 650.000 ευρώ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο 27χρονος γκαρντ, πάντως, φέρεται να απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς θεωρεί ότι με τη φετινή του παρουσία μπορεί να βρει ακόμα καλύτερο συμβόλαιο από κάποια ομάδα της Euroleague.

Το κασέ του έχει ανέβει σημαντικά μετά την πολύ καλή σεζόν που διανύει με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και πιθανολογείται ότι ενώ αποκτήθηκε με ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ, τώρα η ομάδα που θα τον αποκτήσει θα χρειαστεί να δαπανήσει περίπου ένα εκατομμύριο!

Ο Λόιντ μετρά φέτος στη EuroLeague 17,6 πόντους μέσο όρο, με 3,6 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής.