Μπάλντγουιν για την πρόκριση της Μπάγερν: «Απορρίφθηκα, απέτυχα, εγκατέλειψα» (pic)

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν έστειλε το δικό του μήνυμα για την επιτυχία της Μπάγερν Μονάχου. Έγραψαν ιστορία οι Βαυαροί, αφού έγιναν η πρώτη γερμανική ομάδα που προκρίθηκαν σε playoffs της EuroLeague.

Μπάλντγουιν για την πρόκριση της Μπάγερν: «Απορρίφθηκα, απέτυχα, εγκατέλειψα» (pic)

Η Μπάγερν επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας με 71-70 και κάνοντας το 2/2 στην «διαβολοβδομάδα» προκρίθηκε μαθηματικά στα playoffs της EuroLeague. Η ομάδα του Μονάχου, μάλιστα, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που προκρίθηκε σε playoffs της διοργάνωσης.

Μετά τη νίκη - πρόκριση της ομάδας του, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Γουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος μέτρησε 8 πόντους με 3/9 έστειλε σουτ, το δικό του μήνυμα:

«Η ομάδα προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague. Πρώτη γερμανική ομάδα που κατάφερε να το κάνει αυτό. Η ομάδα έχει αγωνιστεί όλη αυτή την χρονιά, έχοντας έναν στόχο στο μυαλό της. Μία νέα σεζόν αρχίζει σύντομα. Α, και επί της ευκαιρίας, απορρίφθηκα, απέτυχα, εγκατέλειψα. Με έστειλαν μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου. Φόβος», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Αμερικανός γκαρντ.