Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βλέπει Γκριγκόνις

Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 27χρονος γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη Ζαλγκίρις αλλά μπορεί να αποχωρήσει.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βλέπει Γκριγκόνις

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρεται για τον Μάριους Γκριγκόνις, όπως αποκαλύπτει ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας.

Ο 27χρονος γκαρντ μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Ζαλγκίρις, ωστόσο σε αυτό προβλέπεται buyout. Έτσι εάν και εφόσον οι Ρώσοι δώσουν τα χρήματα, τότε ο Γκριγκόνις μπορεί να αποχωρήσει τη Ζαλγκίρις και να αγωνιστεί στην ομάδα της Μόσχας.

Ο Μάριους Γκριγκόνις πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας, έχοντας φέτος 14,2 πόντους, 3,2 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ σε 28 λεπτά κατά μέσο όρο στην Euroleague.

Ο Λιθουανός ο οποίος πριν από έναν χρόνο περίπου είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Κάουνας και φέτος είναι εντυπωσιακός. Δεν αποκλείεται λοιπόν το καλοκαίρι να αφήσει τη Ζαλγκίρις αφού είναι ένα όνομα που ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό για αρκετές ομάδες της Euroleague.

Σίγουρα είναι ένας παίκτης της Ζαλγκίρις που αναμένεται να απασχολήσει εκτός κι αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κινηθεί άμεσα, δώσει τα χρήματα και κλείσει τον Λιθουανό γκαρντ, Μάριους Γκριγκόνις.