Ουάιτ: «Χαρούμενοι που γύρισε ο Νέντοβιτς»

Ο Άαρον Ουάιτ μίλησε για τον αγώνα του Παναθηναϊκού που ακολουθεί με αντίπαλο την Μπασκόνια, για την Euroleague.

Ουάιτ: «Χαρούμενοι που γύρισε ο Νέντοβιτς»

Για το ματς με τους Βάσκους μίλησε ο Άαρον Ουάιτ. Στάθηκε στην επιστροφή του Νέντοβιτς και τόνισε πως όλοι στον Παναθηναϊκό είναι χαρούμενοι που επέστρεψε ο γκαρντ της ομάδας.

Ο Άαρον Ουάιτ είπε:

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, η Μπασκόνια είναι πολύ επιθετική και παίζει καλά αυτή την στιγμή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς και την επιστροφή του: «Είμαστε χαρούμενοι που γύρισε, αισθάνεται καλύτερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι υγιής, είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες μας και χαιρόμαστε πολύ που τον έχουμε πάλι μαζί μας. Δημιουργεί πολλές καταστάσεις για τους υπόλοιπους κι αυτό είναι σημαντικό».

Για τον Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια: «Είναι ο βασικός δημιουργός τους, ο παίκτης που έχει την μπάλα περισσότερο στα χέρια του. Παίζει πολύ το πικ εν ρολ, είναι πολύ επιθετικός στο πώς τρέχει το γήπεδο, αλλά και στο πέντε εναντίον πέντε. Θα πρέπει να τον περιορίσουμε κι όπως είπα να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να πάρουμε τη νίκη».