Μεσίνα: «Μας τρύπησε τον κ*** ο Χένρι»! (vid)

Έξαλλος ο Ετόρε Μεσίνα από ερώτηση Βάσκου δημοσιογράφου μετά το τέλος του αγώνα στη Βιτόρια για την απόδοση του Πιέρια Χένρι και αδιανόητη απάντηση

Μεσίνα: «Μας τρύπησε τον κ*** ο Χένρι»! (vid)

Είχε τη στεναχώρια του για την βαριά ήττα της Αρμάνι από την Μπασκόνια ο Ετόρε Μεσίνα, είχε και τους Βάσκους δημοσιογράφους με τις… απορίες τους και εξερράγη!

Ο ιταλικός σύλλογος έφυγε από το γήπεδο της Μπασκόνια με το -17 στις πλάτες του, αποτέλεσμα που φέρνει σε δύσκολη θέση πλέον τους παίκτες του Έτορε Μεσίνα αναφορικά με το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της EuroLeague.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, κι αφού πρώτα στάθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο που βρισκόταν στην Αίθουσα Τύπου για τη ζημιά που έκανε στην ομάδα του ο Πιέρια Χένρι, στη διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «εκτός από τους 19 πόντους που πέτυχε, πόση άλλη ζημιά σας έκανε;». Κι εκεί ήρθε το ξέσπασμα του πολύπειρου τεχνικού μετά από λίγα δευτερόλεπτα παύσης.

«Με κοροϊδεύεις και μου κάνεις αυτή την ερώτηση, τι ζημιά μας έκανε ο Χένρι. Πιστεύεις ότι είμαι 60 ετών και θα σου απαντήσω σε αυτό το αστείο; Προχώρα, μας πήρε από τον κ***, το είδαν όλοι όσοι ήταν στις εξέδρες.

Δεν υπάρχει τεχνική άποψη, εσύ με ρώτησες: Σού έκανε ζημιά; Και σου απαντώ ότι μας τρύπησε τον κ*** ή μήπως θέλεις να σου δώσω ένα ποσοστό, μας τρύπησε τον κ*** κατά 55%. Tι ερώτηση είναι αυτή φίλε μου; Σε παρακαλώ»!

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 4.18 του βίντεο που ακολουθεί: