Μποζίκας: «Παίζουμε όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Ο Γιώργος Μποζίκας, συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, στον πάγκο του Ολυμπιακού, επεσήμανε ότι η ομάδα παίζει όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο και αυτό δεν βοηθάει

Μποζίκας: «Παίζουμε όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο»


Ο Γιώργος Μποζίκας, συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, επεσήμανε ότι η ομάδα παίζει όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρόσθεσε τα ακόλουθα:

«Ξεκινήσαμε με διστακτικότητα και στις δύο άκρες του γηπέδου. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Χάσαμε πολλές μάχες και η στατιστική στην συγκεκριμένη περίπτωση λέει πάντα την αλήθεια. Απ΄ ότι σχεδιάσαμε δεν κάναμε τίποτα. Παίζαμε κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα και ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Στο β΄ ημίχρονο παίξαμε με αλλαγές. Ήταν ένα μειονέκτημα αυτό. Γενικώς παίζουμε όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και αυτό δεν βοηθάει. Είναι ένα χαρακτηριστικό μας. Πρέπει να το σκεφτούμε και να βρούμε τα αίτια.

Στα περισσότερα παιχνίδια η εικόνα μας ήταν πάντα ίδια. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο, δεν είμαστε ομαδικοί, ήμασταν διστακτικοί. Μας μένει το επόμενο παιχνίδι και μια δύσκολη εβδομάδα με ομάδες που έχουν κίνητρο. Πρέπει να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και στην υψηλότερη δυνατή θέση».