Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 71-76: Κοκόσκοφ: «Να διατηρήσουμε το μομέντουμ»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος.

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 71-76: Κοκόσκοφ: «Να διατηρήσουμε το μομέντουμ»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι το σημαντικό είναι να διατηρήσει η Φενέρ αυτό το μομέντουμ που έχει τώρα.

Αναλυτικά ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είπε:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, από πλευράς ψυχολογίας. Παίξαμε κόντρα σε μια γεμάτη ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες και δεν είχε τίποτα να χάσει. Για εμάς το παιχνίδι σήμαινε πολλά και ήταν ένα δύσκολο ματς. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, επιβάλλαμε το παιχνίδι .Χρησιμοποιήσαμε παραπάνω βασικούς παίκτες και ψηλούς που έχουν επιβαρυνθεί και αυτό μας επηρέασε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος είχαμε κούραση και λάθη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Αυτό θα θυμόμαστε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για την εβδομάδα που έρχεται».

Για το τι άλλαξε από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην Πόλη έως και σήμερα: «Και οι προσθήκες του Γκούντουριτς και του Ο'Κουίν βοήθησαν πολύ. Ο Γκούντουριτς είναι καλός χειριστής της μπάλας και μπορεί να μας δώσει πολλά. Ο Ο'Κουιν έδωσε δύναμη και μέγεθος. Το πιο σημαντικό είναι η ψυχολογία που άλλαξε με τους αγώνες. Όσο έρχονται οι νίκες άλλαξε. Έχουμε το μομέντουμ. Προπονούμαστε με τον τρόπο που προπονούμασταν και τότε. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που είναι πολύ καλοί, το περιμέναμε ότι θα γίνει αυτό και όσο έρχονταν οι νίκες άλλαζε η ψυχολογία μας προς το καλύτερο. Ελπίζω να μην χάσουμε το μομέντουμ που έχουμε τώρα».

Για το ότι η Φενέρ έχει παίκτες με εμπειρία στο ΝΒΑ και πόσο βοηθάει: «Οι παίκτες κάνουν την ομάδα. Εγώ είμαι προπονητής που έτσι είναι η φιλοσοφία μου. Ξέρω τι παίκτες έχω ξέρω τις αδυναμίες τους και την ταυτότητά τους. Εκεί προσπαθώ να περνάω αυτά που θέλω. Φυσικά είμαι και άνθρωπος, κάνω και λάθη, αλλά προσπαθώ να προσαρμόζομαι σε αυτό».