ΜακΚίσικ: «Δύσκολη η αποστολή μας με Φενέρμπαχτσε»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναφέρθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (26/3, 21:00) αλλά και στα επόμενα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων». 

ΜακΚίσικ: «Δύσκολη η αποστολή μας με Φενέρμπαχτσε»

Με ενέργεια και πάθος πρέπει να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (26/3, 21:00) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Μπαρτζώκας: «Να εξαντλήσουμε κάθε μαθηματική ευκαιρία»

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη ΝΟVA στο παιχνίδι με τους Τούρκους, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά στη EuroLeague.

Πρίντεζης: «Να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Πρέπει να παίξουμε την ίδια ενέργεια και το πάθος που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα με την Άλμπα. Κυρίως στην άμυνα να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί. Σίγουρα,

Η Φενέρμπαχτσε είναι διαφορετικός και καλύτερος αντίπαλος, αλλά σημασία για τον Ολυμπιακό, είναι ο ρυθμός που θα έχουμε εμείς. Η Φενέρ είναι ποιοτική ομάδα και διανύει πολύ δυνατό φίνις στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, μετά την άσχημη αρχή που είχε. Αυτή η πορεία της δείχνει την βελτίωση που έκανε από αγώνα σε αγώνα.

Είναι «μονόδρομος» να στοχεύουμε μόνο στα δικά μας παιχνίδια. Είναι δύσκολη η αποστολή μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με τα δικά μας χέρια. Πρέπει να νικήσουμε την Φενέρμπαχτσε και μετά θα δούμε τα δυο, εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν».