Κοκόσκοφ: «Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες θρύλους»

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ενόψει του αγώνα της Φενέρμπαχτσε στην έδρα του Ολυμπιακού την Παρασκευή (26/3, 21:00).

Κοκόσκοφ: «Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες θρύλους»

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει εκτός έδρας η Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστική της EuroLeague.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (26/3, 21:00) και ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βαθύ ρόστερ. Διαθέτει σπουδαίους, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Για την ακρίβεια, έχει παίκτες που αποτελούν θρύλους της EuroLeague! Οι αντίπαλοί μας συνδυάζουν την αθλητικότητα και το ταλέντο των νέων παικτών με την εμπειρία των βετεράνων. Σεβόμαστε παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας και ο Πρίντεζης που δεν έπαιξαν εναντίον μας στο πρώτο παιχνίδι. Ο Κώστας Κουφός διαθέτει εμπειρία στο ΝΒΑ. Ξέρουμε ότι το να αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του είναι πάντα δύσκολο. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουν αποδείξει ότι μπορούν να νικήσουν τον καθένα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, ειδικά στο πνευματικό κομμάτι».

Από την πλευρά του ο Μάρκο Γκούντουριτς πρόσθεσε: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κάθε παιχνίδι είναι ακόμα ένας τελικός για τη Φενέρμπαχτσε ώστε να προκριθεί στα playoffs. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Διαθέτει τεράστια ιστορία, μπασκετική κουλτούρα και έμπειρους παίκτες. Ξέρουν πως πρέπει να παίξουν. Πρέπει να είμαστε σκληροί και να παίξουμε καλά. Αν τα καταφέρουμε, πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».