Μποζίκας: «Προσβλητικό να ρωτάμε τον Σπανούλη πότε θα σταματήσει»

Ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας, στις δηλώσεις του στάθηκε στο Βασίλη Σπανούλη και είπε ότι είναι προσβλητικό να τον ρωτάμε πότε θα σταματήσει

Μποζίκας: «Προσβλητικό να ρωτάμε τον Σπανούλη πότε θα σταματήσει»

Ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργος Μποζίκας στις δηλώσεις του στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και επεσήμανε ότι είναι προσβλητικό να τον ρωτάμε πότε θα σταματήσει.

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Παπανικολάου γιατί έκανε επέμβαση. Είναι άτυχος φέτος, η απουσία του είναι σημαντική και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Το παιχνίδι το γυρίσαμε από την άμυνα. Πιστεύουμε ότι ή άμυνα είναι συνδυασμός διάθεσης και τακτικής. Σίγουρα αλλάξαμε την τακτική, αλλάξαμε την άμυνα και όλοι όποιοι αγωνίστηκαν τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το επόμενο στοιχείο είναι η ομαδικότητα. Στο δεύτερο μέρος, πασάραμε την μπάλα και διαβάσατε τις σύνθετες άμυνες της Ζενίτ.

Για τον Βασίλη Σπανούλη και την εμφάνισή του, ο Μποζίκας ανέφερε: «Ήταν μία εμφάνιση όπως παλιά για τον Βασίλη Σπανούλη. Νομίζω ότι δεν είναι κάτι καινούργιο. Εδώ θέλω να πω ότι είναι προσβλητικό να ρωτάμε τον Σπανούλη πότε θα σταματήσει. Σκέφτεται μόνο την κάθε μέρα και την προσεγγίζει ξεχωριστά. Ήταν μία ομαδική νίκη».