Στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ ο Ράντολφ (vid)

Σύμφωνα με την ισπανική «El Bernabéu», o Άντονι Ράντολφ δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν.

Στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ ο Ράντολφ (vid)

Ο Αμερικανός (με σλοβενικό διαβατήριο) πάουερ φόργουορντ, αποχωρεί από τους «Μερέγχες», μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες». Οι άσχημες εμφανίσεις του και οι φετινοί τραυματισμοί του, ώθησαν τους διοικούντες των Πρωταθλητών Ευρώπης και τον προπονητή Πάμπλο Λάσο, να πάρουν αυτή την απόφαση, με ένα πειθαρχικό παράπτωμα να είναι αυτό που «ξεχείλισε το ποτήρι»

Σύμφωνα με την «El Bernabéu» o 28χρονος παίκτης έφτασε μισή ώρα αργοπορημένος στην προπόνηση βάζοντας το «νερό στο αυλάκι».

Ο Ράντολφ έχει περάσει από τον «μαγικό κόσμο» του NBA, θητεύοντας στους Γουόριορς (2008-2010), τους Νικς (2010-2011),τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2011-2012) και τους Ντένβερ Νάγκετς (2012-2014). Στην Ευρώπη ήρθε για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κούμπαν, πριν μετεγγραφεί στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Πολλές ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου» και όχι μόνο αναμένεται να μπουν στον «χορό» για την απόκτηση του.