Σταυρόπουλος: «Η δουλειά μου είναι να διευκολύνω το έργο του Μεσίνα»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της Αρμάνι Μιλάνο και την συνεργασία του με τον Ετόρε Μεσίνα.

Σταυρόπουλος: «Η δουλειά μου είναι να διευκολύνω το έργο του Μεσίνα»

Στο Tuttosport μίλησε ο GM τη Αρμάνι Μιλάνο Χρήστος Σταυρόπουλος: «Δεν μου αρέσει να είμαι στο προσκήνιο. Η δουλειά μου είναι να διευκολύνω το έργο του Μεσίνα», τόνισε αρχικά, πριν αναφερθεί στο μεταγραφικό σχεδιασμό των Ιταλών το καλοκαίρι:

«Αναζητήσαμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να αναπτύξουν την φιλοσοφία μας και να έχουμε μια ομάδα παικτών που αποδέχονται τον ρόλο τους. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν υπάρχουν μυστικά: έχουμε συζητήσει πολλές φορές, συλλέξαμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, χρησιμοποιήσαμε επαφές για να ελέγξουμε την ποιότητα και των χαρακτήρα των παικτών. Αυτό δεν έχει να κάνει με το μπάτζετ. Η διαφορά σε σύγκριση με πέρυσι είναι ότι ο Έτορε ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιούνιο του 2019, εγώ τον Ιούλιο. Και μέρος της ομάδας είχε ήδη δημιουργηθεί».

Τέλος, ο άλλοτε GM του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Ετόρε Μεσίνα: «Τον γνώριζα για αρκετό καιρό, αλλά δεν τον ήξερα στο κομμάτι της καθημερινής δουλειάς. Είναι πολύ απαιτητικός, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει να μιλά με δεδομένα. Γνωρίζω μόνο ότι του αρέσει αυτή η ομάδα, τον βλέπω χαρούμενο και αποφασισμένο. Φροντίζει τις λεπτομέρειες με έναν απίστευτο, ενδελεχή τρόπο».